Nieuws

We zijn weer begonnen!

27 januari 2022

We zijn weer begonnen!

27 januari 2022


Mijn verlof is nu echt voorbij en ik ben weer gestart met de lessen! Heerlijk om de leerlingen na een half jaar weer terug te zien en te merken dat er groei is geweest. Knap hoe ze zelf thuis toch lekker door geoefend hebben. Dat maakt me trots en geeft aan dat er veel plezier wordt beleefd aan het fluiten. 

Kralenstokje

24 augustus 2021

Kralenstokje

24 augustus 2021


Zo in mijn verlof heb ik af en toe even tijd en energie om wat oefeningen en materialen te ontwikkelen voor de Fluitstudio. Vandaag het kralenstokje van Josine Brackman-Pijnacker Hordijk. Zij heeft een boek geschreven, Van fluit leren spelen naar muziek maken, met veel oefeningen daarin, waaronder het kralenstokje. Te gebruiken in de eerste lessen om de ademhaling te trainen. Leuke tip!

Zwangerschapsverlof

9 augustus 2021

Zwangerschapsverlof

9 augustus 2021


Inmiddels ben ik 33 weken in verwachting van ons 1e kindje. Na de zomervakantie zal dan ook mijn verlof in gaan en ga ik een paar maanden genieten van onze babybubbel.

De lessen zullen vanaf januari 2022 weer plaatsvinden. Tot die tijd geef ik geen les, maar ben ik wel bereikbaar via de mail of telefoon. Zie contact.