Over mij

fluit leren spelen door persoonlijke aandacht


Kleinschalig

De lessen vinden plaats in mijn Fluitstudio aan huis.
De voordeur wordt voor je open gedaan en met een warm welkom lopen we samen naar zolder, waar de muziekkamer zich bevindt.

Persoonlijk

Jij staat centraal.

Mijn doel is om jou één te laten worden met je fluit en de muziek.

Enthousiasme

Met veel enthousiasme breng ik graag mijn muzikale kennis over. Plezier staat voorop, dan is er ruimte om tot leren te komen.

Voor jong en oud

Graag leer ik je de beginselen van blokfluit of dwarsfluit spelen, of je nu jong of oud(er) bent.


Ben je op zoek naar een enthousiaste fluitdocent voor je zoon of dochter of wil je zelf fluit leren spelen?

Ik sta graag voor je klaar in mijn Fluitstudio!

Daniëlle

Op de basisschool ben ik in aanraking gekomen met muziek. Onze school had muziek hoog in het vaandel staan en regelmatig zongen we samen in de hal liedjes die werden begeleid door meesters en juffen op gitaar. Tijdens vieringen mochten groepjes kinderen op hun instrument mee spelen. Zelf ben ik begonnen op de blokfluit. Vanaf groep 5 ging ik na schooltijd met een groepje meiden uit mijn klas naar de blokfluitjuffrouw. Gezellig samen aan de keukentafel muziek maken. En soms speelde de juf mee op haar panfluit! Fantastisch vond ik dat!

Na een paar jaar wilde ik graag dwarsfluit gaan spelen. Toen ik 11 jaar werd kreeg ik van mijn ouders een lidmaatschap bij de plaatselijke muziekvereniging cadeau. Dat vond ik toen heel gek, maar nu, 25 jaar later, speel ik nog steeds dwarsfluit bij Harmonie Eendracht.

Mijn enthousiasme voor muziek, en specifiek voor de blok- en dwarsfluit, wil ik graag overbrengen op anderen. Mijn missie is om de kinderen van nu net zo te 'pakken' als de leerkrachten op mijn basisschool dat bij mij hebben gedaan!

DOCENT Fluitstudio Dronten

Meer over mij

  • Getrouwd met Dennis en moeder van Julian
  • Opgegroeid in de Flevopolder, in Dronten
  • Leerkracht in het basisonderwijs
  • Eerste fluitist bij de plaatselijke harmonie, al 25 jaar
  • Een grote theedrinker; het lekkerst uit  een groot glas en met een blokje pure chocolade erbij
  • Wandelen, liefst in de bergen van Oostenrijk
  • Kamperen; mijn man is vrachtwagenchauffeur en rijdt ons in de zomervakanties dan ook graag rond door Europa met onze sleurhut
  • Zuid-Afrika; indrukwekkend!

Daniëlle

Wat leerlingen zeggen over mij

Plezier en uitleg


Eerst ben ik begonnen met blokfluitles, daarna overgestapt op de dwarsfluit. Elke week ga ik naar les en speel met heel veel plezier bij juf Daniëlle. Juf Daniëlle legt alles goed uit; zo snap ik het heel goed en kan ik er thuis verder aan werken”.

— Myrthe


Persoonlijk contact


“Nadat ik 6 jaar les heb gehad in mijn vorige woonplaats, kwam ik nu terecht bij Daniëlle. Ik heb niet zo lang les bij haar gehad, maar de lessen waren zeker altijd gezellig. Voor mij alleen niet uitdagend genoeg en daarom ben ik gestopt.

De muziek die Daniëlle aanraadde was wel erg leuk en het contact verliep super gemakkelijk via Whatsapp.”

- Noa

Leerzaam en gezellig


“De dwarsfluitlessen bij Daniëlle zijn altijd gezellig en leerzaam. Tijdens de lessen leert ze mij op een luchtige manier de techniek van het fluiten. Het boek waaruit we werken is een leuke combinatie van lessen en melodietjes die we dan samen spelen.”

- Caroline

Daniëlle Knol

Telefoonnummer: 0321 - 785018 

|  06 2826 3063